Útvonal:Referenciáink

Referenciáink


Társasház Bemutatás
XV. Csobogós u. 2008.II.félévétől kezeljük a társasházat, az előző közös képviselőtől az aktuális évet könyvelés nélkül vettük át, befejeztlen panelpályázattal, kifizetetlen számlákkal. A panelfelújítás befejezésre került, a 2011.decemberi kazáncserét már saját erőből sikerült megoldani, egyösszegű befizetés nélkül. Fundamentával rendelkezik. Tervezzük a külső szigetelés és a fűtéskorszerűsítés folytatását.
XV. Árvavár u. Régi épitésű belső udvaros kertes jellegű társasház a tető felújítást részlegesen Önkormányzati pályázattal oldjuk meg. Megtakarítása fundamentában van.
XIV. Csertő park. 165 lakásos társasház 15 szintes magas épület. ,2010 évben a három liftből kettőnél teljes vezérlő cserét , valamint hajtómű cserét végeztettünk, a XIV. kerületi Önkormányzatnál vissza nem térítendő, és visszatérítendő támogatás bevonásával. Energia felhasználás érdekébe, minden szinten új éjszakai világítás került kiépítésre időkapcsolóval valamint fényérzékelővel ellátva. Fundamentával rendelkezik.
XV. Körvasút sor Hagyományos építésű 15 lakásos társasház, igen nagy közüzemi és kivitelezői tartozással vettük át., napjainkra összes adóságát rendeztük, valamint az épület közössségi elektromos elosztó berendezése felújításra került.
XV. Legénybíró u. Képviseletét 2007 – től látja el cégünk. Az épület 7 lépcsőházában a felvonók vezérlését energiatakarékos és az EU. által előírt szabványoknak megfelelően 2011 év végéig kicseréltettük. A főbejárati kapukat aluszerkezetes, termo üveges korszerű kapuk váltották ki, itt egyben a bejárati portál külső része is új burkolatot kapott, a bejárathoz felvezető balesetveszélyes lépcsők minden lépcsőháznál kicserélésre kerültek. A gépészet területén elkezdődött a hideg- meleg vizes, cirkulációs vezetékek a pincei szinttől a 10. emeletig bezárólag történő cseréje. Jelenleg 2 lépcsőházban teljesen elkészült a beruházás. Új postaládákat kapott a társasház minden lépcsőháza. 2012- ben folytatni kívánjuk a vízvezeték hálózat felújítását, valamint a hátsó bejárati kapuk cseréjét. EU pályázattal és LTP-vel kombinált hitelfedezet mellett a panelfelújítás folyamatban.
XV. Mézeskalács tér 2007 óta látjuk el a Társasház közös képviseletét 132 lakásos dán típúsú10 szintes közémagas épület .Az épület teljes műszaki felmérését követően ütemterv alapján fontossági sorredet figyelembe véve haladunk a gépészeti felújításokkal. Mára a társasházban 90 % -a a hideg-melegvizes - cirkulációs vezetékek kicserélésre kerültek. A lépcsőházi nyílászárók a régi korrodált fémkertes ablakok helyett , korszerű műanyag nyílászárókra lett cserélve. A lépcsőház fogadószintjei és lépcsői teljes terjedelmében járópalot kapott. 2009-ben beadott Panelprogram pályázat még elbírálás alatt. Tervezzük a liftek teljes felújítását és az elektromos rendszer korszerűsítését. Fundamentával rendelkezik.

Társasházi számlamásolatok

Jelenleg nincs megjeleníthető tartalom feltöltve

Aktív hirdetések

KIADÓ

Jelenleg nincs kiadó helyiségünk.

Időjárás

Közérdekű

Segélyhívó: 112
Mentők: 104
Tűzoltók: 105
Rendőrség: 107