Útvonal:Hírlevél a 2013. évi lomtalanításról

Hírlevél a 2013. évi lomtalanításról


Közzétéve: 2013 március 26

Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. jelen hírlevelében tájékoztatja Önt a 2013. évi lomtalanítással kapcsolatos tudnivalókról. 
Az előző években sikeresnek bizonyult szolgáltatásunkat a jövőben is folytatni kívánjuk, ezért továbbra is számítunk az együttműködésére.

Az FKF Zrt. minden évben lehetőséget biztosít arra, hogy a lakosság egy meghatározott időpontban igénybe vehesse a lomtalanítási szolgáltatást, amelynek költségét a hulladékszállítási díj tartalmazza. Társaságunk ekkor a háztartásban elromlott vagy feleslegessé vált nagydarabos hulladékokat gyűjti össze és szállítja el.

A közterületi rend és tisztaság megóvása érdekében kérjük, hogy kizárólag a megadott időpontban helyezze ki a háztartásában feleslegessé vált lomhulladékot.
Társaságunk az értesítőlevélben, illetve társasházak lépcsőházaiban kihelyezett plakátokon feltüntetett kikészítési időpontot követő napon szállítja el feleslegessé vált használati tárgyait.
A kerületeket körzetekre osztottuk, hogy hatékonyan és gyorsan el tudjuk vinni a lomokat, minél rövidebb ideig okozzon kellemetlenséget a lakóknak, forgalmi akadályt a gyalogosoknak, vagy a gépkocsival közlekedőknek. A 2013. évi időpontok kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottunk a hivatalos, nemzeti, vallási és kegyeleti ünnepekre, mely napokon Társaságunk nem végez lomtalanítást.

Amennyiben a szolgáltatással kapcsolatban további kérdései lennének, kérjük, hívja 06 40 353 353-as kék számunkat: Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

A lomok kihelyezésének módja:

• Kérjük, hogy a lomokat olyan közterületre tegyék, amelyet munkatársaink és járműveink könnyen meg tudnak közelíteni!
• Kérjük, hogy a lomokat ne az úttestre tegyék, mert akadályozhatják a forgalmat, illetve balesetet okozhatnak!
• Kérjük, hogy a közterületi rend és tisztaság megóvása érdekében kizárólag a levelünkben megküldött időpontban helyezzék ki a lomokat, amelyeket
a következő napon szállítunk el!

Veszélyes hulladékok begyűjtése lomtalanításkor:

A háztartásokban keletkező szakszerű ártalmatlanítást igénylő hulladékok átvételére Társaságunk minden lomtalanítási körzetben egy ideiglenes gyűjtőpontot létesít, amelynek helyszínéről, a kikészítés időpontját tartalmazó levelünkben tájékoztatjuk.
A veszélyes hulladék leadására minden körzetben a lomok kihelyezését követő napon van lehetőség.

A gyűjtőpontokon leadható veszélyes hulladékok:

• Sütőolaj és göngyölegei,
• Festékmaradék és göngyölegei,
• Olajos műanyag flakon,
• Oldószerek, hígítók,
• Növény védőszerek,
• Akkumulátor, szárazelem,
• Elektromos és elektronikai hulladék,
• Gumiabroncs,
• Szóró palack,
• Fénycső.

A lomtalanítás utáni takarítás:

Társaságunk a lomtalanítást követően elvégzi az úttest takarítását. Az ingatlan előtti járdaszakasz tisztaságának megteremtése az ingatlan tulajdonosának, illetve üzemeltetőjének kötelessége. Kérjük, hogy a lomtalanítás utáni rend helyreállításában szíveskedjenek együttműködni.

Köszönjük!

www.fkf.hu/portal/page/portal/fkf/fkfzrt/Hirlevel

Társasházi számlamásolatok

Jelenleg nincs megjeleníthető tartalom feltöltve

Aktív hirdetések

KIADÓ

Jelenleg nincs kiadó helyiségünk.

Időjárás

Közérdekű

Segélyhívó: 112
Mentők: 104
Tűzoltók: 105
Rendőrség: 107