Útvonal:Hálózat Alapítvány - 2013.

Hálózat Alapítvány - 2013.


Közzétéve: 2013 február 14

A Hálózat Alapítvány 2013-ban szünetelteti havi közüzemi díjkompenzációs támogatási rendszerét

Ennek oka, hogy a Hálózat - Budapesti Díjfizetőkért és Díjhátralékosokért Alapítvány határozatlan időre felfüggeszti a fővárosi közüzemi díjkompenzációs rendszer működtetését. A díjkompenzációs támogatási rendszer feltételeinek kialakítása a Fővárosi Közgyűlés hatáskörébe tartozik.

 

 

 

Ugyanakkor a Hálózat Alapítvány továbbra is folytatja az ún. hátralékkiegyenlítő támogatási rendszer működtetését a már eladósodott háztartások közüzemi hátralé-kának rendezése, illetve azon háztartások megsegítése érdekében, melyeket e támo-gatás hiányában a közvetlen kilakoltatás veszélye fenyegetne. A támogatási rendszer hatékonyságának növelése érdekében, az immár 16 éve működő Hálózat Alapítvány vállalta, hogy 2013 januárjától, újabb források bevonása nélkül, a hátralékosok szá-mára kedvezőbb feltételekkel folyósítja a hátralékkiegyenlítő támogatásokat.

 

 

 

A Hálózat Alapítvány – alapítói küldetésének megfelelően - továbbra is aktívan köz-reműködik az arra rászoruló budapesti díjfizetők és díjhátralékosok helyzetének segítésében.

 

 

 

Budapest, 2012. december 14.

 

 

 

 

 

Dr. Győri Péter

 

kuratórium elnöke

 

 

Társasházi számlamásolatok

Jelenleg nincs megjeleníthető tartalom feltöltve

Aktív hirdetések

KIADÓ

Jelenleg nincs kiadó helyiségünk.

Időjárás

Közérdekű

Segélyhívó: 112
Mentők: 104
Tűzoltók: 105
Rendőrség: 107