Útvonal:Kiemelt szolgáltatásaink

Kiemelt szolgáltatásaink


Az alábbi felsorolásban szereplő szolgáltatásokat nyújtjuk minden leendő és jövőbeli partnerünknek:

 1. Üzemeltetés területén:
  A közös képviselőként gondoskodunk a társasház közgyűléseinek - az Alapító Okirat vagy SZMSZ rendelkezései szerinti módon - szükségszerű összehívásáról, előkészítéséről és levezetéséről, illetve a közgyűlési jegyzőkönyvek elkészítéséről, hitelesíttetéséről és a jegyzőkönyv tulajdonosok részére történő megküldéséről.
  A Társasház üzemeltetéséhez kapcsolódó munkáltatói jogokat a közös képviselő gyakorolja, munkavállalókkal szerződést kötünk és munkájuk irányítjuk, ellenőrizzük.
  Képviseletünk a közgyűlési határozatok alapján és az elfogadott költségvetési terv keretei között a társasház részére és költségére biztosítja a folyamatos működést, üzemeltetést. Az évközben felmerülő, a költség-vetés keretét meghaladó szükséges kiadásokat, írásbeli szavazással, vagy rendkívüli közgyűlésen a tulajdonosok határozata alapján hajtja végre.

 2. Karbantartás területén:
  Megválasztásunk esetén a ház műszaki bejárásán tapasztaltak alapján javaslatot készítünk az elvégzendő munkákra, és fontossági sorrendjére. A munkák elvégzésére vállalkozót biztosítunk, de szívesen fogadjuk a tulajdonosok ajánlatát bevált vállalkozókkal kapcsolatban. A Társasház érdekeinek figyelembe vételével több árajánlat bekérését tartjuk korrektnek.
  Az életveszélyt okozó, továbbá az épület állagát veszélyeztető, vagy a rendeltetésszerű használatot lényegesen akadályozó hibák elhárítását saját hatáskörben, a sürgősségtől függően elvégeztetjük, illetve a hiba elhárításának megkezdéséről intézkedünk.

 3. Szerződéses partnereink:
  Amennyiben a Társasház lakóközössége elégedett a jelenlegi szerelőkkel továbbra is velük történne a hibák elhárítása. Az általunk megjelölt partnereinkkel kapcsolattartásunk kiváló ennek a hossztávú együttműködésnek köszönhetően 24 órás hibaelhárítás is megoldható:
  - Építész, gépész műszaki ellenőr
  - Víz-gáz, fűtésszerelő
  - Villany, kaputelefon, kamera rendszerszerelő
  - Elektromos kapuszerelő
  - Tetőfedő, bádogos
  - Alpintechnika
  - Festés-mázolás, hideg-meleg burkolás

 4. Felújítás területén:
  A társasházak felújításához szükséges pénzeszközök előteremtéséhez elsősorban a kerületi Önkormányzat, a Fővárosi Önkormányzat, valamint a Minisztériumok által kiírt pályázati lehetőségeket, kísérjük figyelemmel.
  A társasházaknak a lakáskassza megtakarítással egybekötött hitelfelvételt ajánljuk, biztos anyagi háttér esetében.
  Gyakorlatunkban évente 5-6 db. nyert Önkormányzati pályázatunk van, egy 48 és 172 lakásos társasház nyert ÖKO Plusz pályázatot, kivitelezése jelenleg folyamatban van. 2 db. (48 albetét és 132 albetét) társasház panelpályázata lett beadva 2009-ben, melyből egy pályázat már nyert állami támogatást, jelenleg a kivitelezők kiválasztása van folyamatban, a másik még elbírálás alatt van.

 5. Jogi képviselet területén:
  Tapasztalatunk szerint a társasház működéséhez elengedhetetlen a hátralékos tulajdonosok rendszeres felszólítása, megkeresése, melyre kiemelten odafigyelünk.
  Hátralékos tulajdonosokkal szemben Fizetési Meghagyás, Végrehajtási lapok elektronikus úton történő beadása. Ennek díja: 6000 Ft+ ÁFA /darab, mely költséget a hátralékos tulajdonosra terhelünk. A perré alakult fizetési meghagyás esetében a tárgyalásokon való részvétel díjmentes. A bérleti díj hátralék behajtását ügyvéd végzi, külön megállapodás szerint.

 6. Számvitel, könyvelés területén:
  Havonta bérszámfejtés, bérfizetés alkalmazott esetén, bérlők felé számlakibocsátás, bérleti díj beszedése. Vállaljuk, hogy a számlákat kifizetés előtt engedélyeztetjük a Közgyűlés által felhatalmazott személlyel, személyekkel. A bankszámla feletti rendelkezésnél vállaljuk, hogy a közös képviselő és a közgyűlés által felhatalmazott személy(ek) együttesen írjon alá. Képviseletünk gondoskodik a társasház nyilvántartásainak szabályszerű vezetéséről (könyvelés, naplófőkönyv, analitikák stb).számviteli előírásoknak megfelelően. Teljesíti a mindenkori esedékes, az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal felé történő bevallásokat.
  A lekönyvelt anyagot következő hónap 20-ig a Számvizsgáló Bizottság rendelkezésére bocsátom. Előzetes egyeztetést követően a megfelelő kimutatásokkal, listákkal és a tényleges pénzügyi bizonylatokkal, a kifizetést alátámasztó számlákkal.

 

Társasházi számlamásolatok

Jelenleg nincs megjeleníthető tartalom feltöltve

Aktív hirdetések

KIADÓ

Jelenleg nincs kiadó helyiségünk.

Időjárás

Közérdekű

Segélyhívó: 112
Mentők: 104
Tűzoltók: 105
Rendőrség: 107