Útvonal:Előnyeink

Előnyeink


Amennyiben minket választanak, cégünk az alábbi előnyöket, garanciákat biztosítja az Önök számára:

  1. Ajánlatunk teljes mértékig megfelel a társasházakról szóló, 2003 évi CXXXIII. Törvényben a közös képviseletre illetve a társasházkezelő tevékenységre vonatkozó (53-50 § és a IV. fejezet), valamennyi előírásnak.
  2. A Társasházzal szerződésben álló dolgozókat, vállalkozókat megtartjuk, ha a munkájuk minősége megfelelő.
  3. Kis létszámú cég vagyunk az alkalmazottak tulajdonosok is egyben, így érdekeltek vagyunk a hosszú távú együttműködés megvalósításában, fenntartásában.
  4. Ügyintézés folyamatosan történik a fenti telefonszámokon, faxon, illetve e-mail-en. Ügyfélfogadásra irodahelyiséget biztosítunk, ahol a tulajdonosoknak lehetőségük van a képviselővel személyes kapcsolatteremtésre, illetve informálódhatnak a ház ügyeiről, illetve módjukban áll egyéni egyenlegeik, folyószámlájuk egyeztetésére.
  5. SZVB tagokkal havonta, negyedévente vagy szükség szerint megbeszélést tartanánk, ahol a problémákról, folyó ügyekről egyeztetnénk, döntenénk.
  6. Társasházkezelő feladatok ellátása, vállalása szakmai felkészülést és felelősséget jelent:
    • Erkölcsi felelősség: megtenni mindent a tulajdonközösség érdekében, megalapozott költségvetés készítés, hátralékosokkal szembeni következetes fellépés, körültekintő eljárás a gazdálkodás során;
    • Anyagi felelősség: mindenkori kötelezettségek teljesítése, elvárható gondos, késedelem mentes eljárás Büntetőjogi felelősség: élet és testi épség megóvása, baleset-megelőzés

Társasházi számlamásolatok

Jelenleg nincs megjeleníthető tartalom feltöltve

Aktív hirdetések

KIADÓ

Jelenleg nincs kiadó helyiségünk.

Időjárás

Közérdekű

Segélyhívó: 112
Mentők: 104
Tűzoltók: 105
Rendőrség: 107